Vi søker ny medeier

Har du en lidenskap innen filmproduksjon og ønsker å sikte høyt? Da kan dette være en mulighet du sjeldent finner.

Vi ser etter deg som allerede har en eksisterende portefølje og som kan bidra til at selskapet og du vokser raskere. 

Vi tror at et stort og etablert team kan generere mer enn en enkeltperson. Vi ønsker å sikte høyt og nå ut til de store kundene, og ønsker flere motiverte partnere på laget.

Hvem er vi?

Vi er per i dag to eiere ved navn Maria Sørlie og Robin Røed. Vi har jobbet sammen i ca 2 år og ble kjent via Instagram. Det startet med at Robin trengte videoproduksjon til et selskap han eier, hvor vi snakket om et mulig samarbeid. Det endte opp med et møte hvor vi senere ble kolleger. Da vi begge likte å jobbe med hverandre og så muligheten til å starte et selskap innen filmproduksjon sammen var det noe vi ønsket å bygge videre på. 

"Jeg heter Robin Røed og er 27 år og har bodd i Oslo hele livet. Jeg startet min første bedrift når jeg gikk siste året på vgs for 9 år siden. I dag har jeg fem AS'er hvor jeg jobber med oppstartsbedrifter for å få de etablert og ut på markedet.

På fritiden liker jeg å være sosial, og elsker å reise for å se nye steder og møte nye mennesker"

"Jeg heter Maria Sørlie og er 19 år fra Lørenskog. Jeg har en veldig stor lidenskap for film. Jeg har alltid hatt en stor interesse og fant ut i ung alder at jeg ønsket å satse stort innenfor filmbransjen. Jeg er veldig glad i å jobbe og står alltid på. Utenom jobb liker jeg å utforske nye steder med gode venner."

Hva vil vi?

Vi ønsker å bygge opp et team med flere sultne motiverte partnere. Vi tror at vi kan klare mye mer sammen og med et godt samarbeid.

Filmbransjen kan være en tøff bransje, og ved å dele kunder, erfaring, ideer og motivasjon kan vi nå nye høyder raskere sammen enn noen av oss ville klart alene.

Det er ingen mål om å bli flest, men vi har et mål om å bli best. Vi ser per nå etter 2 nye partnere vi tror kan være nøkkelpersoner for videre drift og for å nå nye høyder.

Hvem søker vi?

Kvinne eller mann, ung eller gammel. Det har ikke stort mye å si for oss. 

Motivert, flink og ståpåvilje er viktigere faktorer.

Vi søker deg som bor i Oslo området og har lyst til å jobbe beinhardt med oss i tiden fremover. Du burde ha drevet med film en viss periode og kan vise til tidligere prosjekter. Vi er avhengig av at du har kunder og kan bidra med inntekt inn til seslskapet. Du må ha eget utstyr.

Du burde være sosial og glad i å samarbeide. Vi ønsker å bygge opp dette sammen og ha et felles mål om å bygge et stort selskap som kan stå på flere bein.

Hva vi tilbyr

Vi har satt opp en lukrativ modell som vil være en minimal risiko for alle parter og en vinn-vinn situasjon for alle. Du trenger ikke risikere å miste kunder, privat brand eller lignende i en startperiode.

 

Vårt mål er å finne noen flinke kolleger, som også vil bli medeiere i selskapet. Vi har stor tro på å dele og jobbe sammen, og er villig til å gi fra oss en stor del av kaka med et mål om at kaken vokser betraktelig.
 

Kontakt oss

Blir du motivert av å lese det over? Er dette noe du vil vite mer om?

Ikke nøl med å ta kontakt så setter vi opp et møte og blir bedre kjent. 

Filme bryllup

Leie filmstudio

Drone og dronefilm

Video til Markedsføring

Foto og bilder

  • Instagram